ʻO ka manaʻo o ka European Union e pāpā i ke kūʻai ʻana i nā kaʻa i hoʻohana ʻia i ka ʻaila ma hope o 2035

Ma ka lā 14 o Iune, ua hoʻolaha ʻo Volkswagen a me Mercedes-Benz e kākoʻo lākou i ka manaʻo o ka European Union e pāpā i ke kūʻai ʻana aku i nā kaʻa i hoʻohana ʻia i ka ʻaila ma hope o 2035. Ma kahi hālāwai ma Strasbourg, Farani, i ka lā 8 o Iune, ua koho ʻia kahi noi a ke Komisina ʻEulopa e hoʻōki. ke kūʻai aku ʻana i nā kaʻa ʻaila hou i ka EU mai 2035, me nā kaʻa hybrid.

nā kaʻa vw

Ua hoʻopuka ʻo Volkswagen i nā ʻōlelo e pili ana i ke kānāwai, e kapa ana iā ia he "ambisious but achievable", me ka ʻike ʻana ʻo ka hoʻoponopono ʻo "ke ala kūpono wale nō e hoʻololi ai i ka mīkini hoʻoheheʻe kūloko i ka wā hiki loa, ecologically, technically and economically", a mahalo ʻia. ka EU no ke kōkua ʻana "no ka palekana hoʻolālā e hiki mai ana".

vw

Ua hoʻomaikaʻi pū ʻo Mercedes-Benz i ke kānāwai, a ma kahi ʻōlelo i ke keʻena nūhou Kelemania ʻo Eckart von Klaeden, ke poʻo o ka pilina o waho o Mercedes-Benz, ua hoʻomaopopo ʻo Mercedes-Benz i hoʻomākaukau ʻO ka mea maikaʻi ke kūʻai aku i nā kaʻa uila 100% e 2030.

ʻO Mercedes-Benz

Ma kahi o Volkswagen a me Mercedes-Benz, Ford, Stellantis, Jaguar, Land Rover a me nā hui kaʻa ʻē aʻe e kākoʻo i ka hoʻoponopono.Akā, ʻaʻole naʻe i hoʻokō ʻo BMW i ka hoʻoponopono, a ua ʻōlelo kekahi luna o BMW he hikiwawe loa ke kau ʻana i ka lā hoʻopau no ka pāpā ʻana i nā kaʻa i hoʻohana ʻia i ka ʻaila.He mea nui e hoʻomaopopo ma mua o ka hiki ke hoʻopau ʻia a hoʻopaʻa ʻia ke kānāwai hou, pono e hoʻopaʻa inoa ʻia e nā ʻāina āpau o 27 EU, hiki ke lilo i hana paʻakikī loa i ka mokuʻāina o nā ʻoihana nui e like me Germany, Farani a me Italia.

 


Ka manawa hoʻouna: Iune-15-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou